fbpx
rodina

DRŽTE PENIAZE

POD KONTROLOU.

Ing. Patrik Farula, váš finančný špecialista

Držte peniaze pod kontrolou

Ing. Patrik Farula
váš finančný špecialista

S čím vám môžem pomôcť

Mojím poslaním je pomáhať klientom, aby dosiahli svoje ciele v nasledovných oblastiach:

Bývanie

komplexný servis v oblasti získanie hypoték, úverov na bývanie, refinancovania a všetkého podstatného, čo je s nimi spojené

Životné poistenie

zabezpečenie dlhodobého príjmu klienta, ochrana pred rizikami, optimalizácia platieb, analýza podmienok poistných zmlúv

Neživotné poistenie

poistenie majetku, zodpovednosti, automobilov, podnikateľov s dôrazom na kvalitu krytia a optimálnej ceny

Investície

zhodnotenie voľných finančných prostriedkov, zabezpečenie nasporenia peňazí s dôrazom na bezpečnosť investície

Dôchodok

prognózy štátneho dôchodku nevyzerajú optimisticky, pomôžem vám vybudovať dostatočný kapitál na dôchodok

Ing. Patrik Farula

Položili ste si otázku, prečo z toho množstva finančných poradcov si máte vybrať práve mňa? Ak sa tak rozhodnete, zveríte svoje financie do rúk špecialistu s 17-ročnou praxou v obore, desiatkami spokojných klientov a aktívnym prístupom k práci – v priemere absolvujem viac ako 20 pracovných stretnutí za týždeň, pričom pracujem len na základe odporúčaní mojich spokojných klientov.

Asi viac ako čísla vás zaujíma to, ako môžem pomôcť vám. Dajte mi šancu a preverte si ma naživo. Garantujem vám, že vynaložím maximálne úsilie na to, aby sme vyriešili všetko, čo potrebujete a boli ste dlhodobo spokojný.

Viac o mne

Patrik Farula

Povedali o mne

Môj názor na finančné poradenstvo bol vždy záporný. Boli to pre mňa vždy „agenti s teplou vodou“. Prišiel čas na riešenie hypotekárneho úveru. V dnešnej dobe sa bežný človek veľmi ťažko vyzná vo všetkých tých produktoch všetkých bank. Môj čas je veľmi vzácny na to, aby som študovala výhody a nevýhody konkurenčných produktov. Tak som sa rozhodla zveriť túto úlohu Patrikovi Farulovi. Moje rozhodnutie bolo správne. Všetko zistil, vybavil, vytelefonoval a mne ostal čas na dôležitejšie veci. Priebežne ma informuje ako ďalej a o nových produktoch a ja som veľmi spokojná a kľudná, že som v dobrých rukách.

Mudr. Andrea Gáži

Spolupracovať s Patrikom Farulom je jedna báseň! Je zodpovedný, akoby sa staral o vlastné peniaze, vyzná sa v tom čo robí, navyše mu nikdy nechýba úsmev na tvári a neváha za vami cestovať v prípade potreby. Aj vďaka nemu mám stále dôveru v slušnosť a charakter ľudí.

Alžbeta Gavendová
redaktor

Finančné poradenstvo bola pre mňa oblasť, v ktorej sa podľa mňa pohybovali čudní ľudia a robili čudný biznis. Pán Farula dal tomuto biznisu zmysel. Pomohol nám s vybavením hypotekárneho úveru, s refinancovaním úverov s poistením, od PZP až po životné poistenie rodiny, s investičným sporením….skrátka so všetkým, čo sa týka finančného trhu a správy, v našom prípade, rodinných financií. Jeho starostlivosť nekončí uzatvorením zmluvy, má prehľad o nových produktoch na finančnom trhu, tie naše vie okamžite optimalizovať a tým nám ušetriť nemalé finančné prostriedky. Toto šetrenie je vždy spojené s vyššou kvalitou ponúkaných produktov. Vždy keď sa nám ozve, znamená to, že má dobrú správu: „Za menej peňazí viac muziky“. Pán Farula je odborník, ktorý má svoju prácu rád a my sme radi jeho klientmi.

Ľubomír a Eva Královci

Bola som zúfalá, už som si myslela, že mi nikto nepomôže, lebo všade na moje otázky som dostala odpoveď: nedá sa, nejde to!. Vtedy som spomenula na môjho školiaceho lektora pána Farulu. Ochotne ma vypočul a sľúbil mi pomoc. Po preštudovaní mojej finančnej situácie svoje sľuby naozaj splnil. Trpezlivo hľadal riešenia na moje problémy a riešenia aj naozaj našiel. Som mu vďačná, konečne som našla človeka, ktorý mi naozaj chcel pomôcť, aj mi pomohol! Sme stále v kontakte. Môžem p. Farulu odporúčať každému, kto potrebuje pomoc, alebo poradiť. Už pomohol aj mojím ďalším známym a aj oni sú spokojný s jeho službami!

Váleria Strušková
SŠ učiteľ

S Patrikom mám len pozitívne skúsenosti. Oceňujem najmä jeho proaktívny prístup a skutočný záujem o klienta. Jednoduchým a zrozumiteľným spôsobom dokáže vysvetľovať aj zložitejšie veci a ide mu najmä o riešenia, ktoré čo najefektívnejšie uspokoja klientove potreby. Tiež oceňujem, že odo mňa Patrik nevyžadoval kontakty na mojich známych a príbuzných, ktorých by mohol osloviť. Na základe mojich slušnosti môžem spoluprácu s Patrikom len odporučiť.

Peter Ďurík
Právnik

Aktuálne články

prenájom
Ukážeme vám, prečo môže byť bývanie v nájme výhodnejšie ako vo vlastnom

F poslednom čase sa vo svojej práci stretávam s veľkým množstvom žiadostí o hypotéky. Od 1.7.2018 sa sprísňujú podmienky na poskytnutie hypotéky, preto je na mieste otázka, či sa skutočne oplatí ísť do vlastného bývania a splácať hypotéku (treba však brať do úvahy aktuálne ceny bytov a domov). Druhá možnosť je počkať, až sa trh s…